Nieuws

    MediPortal en CareCoach bundelen hun krachten!

    2024/06/05

    MediPortal en CareCoach hebben een partnership gesloten met als doel u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de administratieve taken.

    Terug

    MediPortal en CareCoach bundelen hun krachten!

    MediPortal en CareCoach hebben een partnership gesloten met als doel u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de administratieve taken. Waar MediPortal gebruiksvriendelijke software met agendasysteem aanlevert, neemt CareCoach het telesecretariaat voor zijn rekening.

    Wilt u zich meer focussen op het contact met de patiënt, maar vindt u het wel belangrijk dat zij ook goed begeleid worden bij het maken van een afspraak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
    De medewerkers van CareCoach zijn getraind in het gebruik van de Mediris-agenda. Hierdoor kunnen ze naadloos integreren met de workflow van Mediris-gebruikers. Bovendien krijgen de telesecretariaatmedewerkers van CareCoach gratis toegang tot de Mediris-agenda. Hierdoor kan CareCoach deze service aan u aanbieden zonder extra aansluitkosten.

    Bent u benieuwd naar de functionaliteiten van onze online agenda? Neem dan zeker een kijkje op onze website voor meer informatie.
    Voor meer informatie over het telesecretariaat kan u terecht op de website van CareCoach of u kan hen een e-mail sturen via support@carecoach.be.

    Wij zijn alvast enthousiast over deze samenwerking, hopelijk u ook!

    MediPortal

    Molenbergstraat 94A
    2840 Rumst

    Contactgegevens