Over MediPortal

  Onze missie

  MediPortal heeft zich als doel gesteld om innovatieve en gebruiksvriendelijke software aan te bieden voor een meer efficiënte gezondheidszorg. Daarbij is er een sterke focus op het verbeteren van de communicatie tussen zorgverleners onderling en het verder optimaliseren van de communicatie tussen zorgverleners en andere zorgactoren in het gezondheidslandschap.

  De combinatie van de jarenlange medische ervaring van de oprichtende artsen, aangevuld met de technologische inzichten van de bedrijfsleiders, leiden tot de innovatieve producten en diensten die MediPortal aanbiedt.

  Onze waarden

  De waarden waar wij als team voor staan en elke dag opnieuw trachten na te leven
  Klantgericht
  Bij MediPortal nemen we de feedback en input van onze klanten ter harte.

  We streven niet alleen naar continue verbetering van onze producten, maar hechten eveneens een groot belang aan een snelle en doelgerichte support.
  Innovatief
  We vinden het belangrijk om de vele evoluties op het vlak van eHealth van kort bij op te volgen en die zaken te integreren waarvan we weten dat ze een meerwaarde voor onze klanten kunnen betekenen.
  Intuitief
  Een onderscheidend element in onze manier van werken is dat we er telkens naar streven om onze producten zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te houden.

  We houden het graag simpel, maar zonder simplistisch te worden.

  Ons kantoor

  Onze kantoor is gelegen in Rumst, tussen Antwerpen en Brussel, vlakbij de op- en afrit van de E19.

  Heeft u een vraag?

  Aarzel niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met een glimlach.

  MediPortal

  Molenbergstraat 94A
  2840 Rumst

  Contactgegevens