Contacteer ons

  Oplossingen voor ziekenhuis

  In een ziekenhuis-context is de uitwisseling van medische gegevens met artsen, paramedici en andere zorginstellingen van zeer groot belang. Mediring Enterprise zorgt voor een volledige koppeling met de eHealthBox, waardoor u een optimale bereikbaarheid en compatibiliteit met andere eHealthbox-partijen kan verzekeren. MediPortal is al jarenlang expert in beveiligde communicatie in de gezondheidszorg, en denkt nu al graag met u mee over de problemen van morgen.

  Op aanvraag excl. btw
  per jaar excl. btw
  • Uitwisselen van medische gegevens
  • Communicatie met andere zorgprofessionals

  Veelgestelde vragen

  In al onze packs/applicaties zijn ondersteuning, demo's en een uitgebreid overzicht van korte handleidingen of filmpjes inbegrepen. 

  Nee, het overstappen naar Mediris is eenvoudig. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning en naadloze gegevensoverdracht, waardoor de overgang soepel verloopt zonder onderbreking van uw workflow. Ook overschakelen van Mediris Specialist Startup naar Mediris Specialist Pro verloopt zonder gegevensverlies. 

  Mediris implementeert strikte beveiligingsmaatregelen en privacyprotocollen, volgens de GDPR-normen, om ervoor te zorgen dat alle persoonsgegevens veilig worden opgeslagen en verwerkt op ons platform. Wil je hierover meer weten raadpleeg dan onze Privacyverklaring.

  Met een cloud applicatie zijn uw gegevens altijd, overal en op verschillende toestellen beschikbaar. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups, vervelende updates of de aanschaf van dure hardware. 

  Hoe kunnen we u helpen?

  Bij MediPortal streven we ernaar om uw behoeften als zorgprofessional beter te begrijpen. Laat ons weten welke uitdagingen u tegenkomt of welke ondersteuning u nodig heeft. Dankzij uw input kunnen wij het Mediris-platform blijven optimaliseren.

  MediPortal

  Molenbergstraat 94A
  2840 Rumst

  Contactgegevens