Contacteer ons

  Oplossingen voor wachtpost

  Om de werking van uw wachtpost te optimaliseren zoekt u specifieke en intuïtieve software. Dankzij onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met wachtpostverantwoordelijken is Mediris Wachtpost uitermate geschikt om de wachtpost te ondersteunen. Mediris is de gebruiksvriendelijke oplossing voor de registratie en afwerking van patiëntencontacten door onthaal, arts en beheerder.

  Op aanvraag excl. btw
  per jaar excl. btw
  • Zeer eenvoudig in gebruik zowel voor artsen als voor onthaalmedewerkers
  • Elektronische verslaggeving via de eHealthBox (automatisch ingelezen door het EMD)
  • Rechtstreekse facturatie van derdebetalersprestaties via Mediris eFact
  • Uitgebreide rapporteringsmogelijkheden voor de wachtpostmanager
  • Aanmaken statistische jaaranalyses (conform de normen van het RIZIV)

  Veelgestelde vragen

  In al onze packs/applicaties zijn ondersteuning, demo's en een uitgebreid overzicht van korte handleidingen of filmpjes inbegrepen. 

  Nee, het overstappen naar Mediris is eenvoudig. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning en naadloze gegevensoverdracht, waardoor de overgang soepel verloopt zonder onderbreking van uw workflow. Ook overschakelen van Mediris Specialist Startup naar Mediris Specialist Pro verloopt zonder gegevensverlies. 

  Mediris implementeert strikte beveiligingsmaatregelen en privacyprotocollen, volgens de GDPR-normen, om ervoor te zorgen dat alle persoonsgegevens veilig worden opgeslagen en verwerkt op ons platform. Wil je hierover meer weten raadpleeg dan onze Privacyverklaring.

  Met een cloud applicatie zijn uw gegevens altijd, overal en op verschillende toestellen beschikbaar. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups, vervelende updates of de aanschaf van dure hardware. 

  Hoe kunnen we u helpen?

  Bij MediPortal streven we ernaar om uw behoeften als zorgprofessional beter te begrijpen. Laat ons weten welke uitdagingen u tegenkomt of welke ondersteuning u nodig heeft. Dankzij uw input kunnen wij het Mediris-platform blijven optimaliseren.

  MediPortal

  Molenbergstraat 94A
  2840 Rumst

  Contactgegevens