Contacteer ons

  Oplossingen voor psychologen

  Mediris Multi is dé intuïtieve en allesomvattende softwareapplicatie voor psychologen. Vereenvoudig het beheer van uw patiëntendossiers, communiceer moeiteloos via het eHealthplatform en werk naadloos samen met andere paramedici en artsen. Ontdek de kracht van efficiëntie en samenwerking in de zorg met Mediris Multi.

  Herkent u dit?

  1. Worstelt u met het beheer en de snelle toegankelijkheid tot relevante patiëntengegevens?
  2. Heeft u een hoge administratieve werklast waardoor u minder tijd kan spenderen aan de directe zorg?
  3. Is er een gebrek aan naadloze integratie tussen uw EMD-software en uw agenda?
  4. Mist u een efficiënte communicatie met andere zorgprofessionals, zoals het versturen van updates over hun behandelingsplannen en het volgen van hun voortgang?
  5. Heeft u twijfels over de beveiligingsmaatregelen voor het waarborgen van de privacy van uw patiëntengegevens?
  6. Heeft u soms buiten het ziekenhuis of uw praktijk snel en efficiënt toegang nodig tot uw patiëntengegevens?

  Hoe kunnen we u helpen?

  1. Mediris biedt een intuïtieve interface die de leercurve minimaliseert en makkelijk maakt voor psychologen om snel toegang te krijgen tot relevante patiëntinformatie.
  2. Mediris Multi voorziet snelle en efficiënte methoden voor het invoeren van patiëntengegevens, zoals gestandaardiseerde sjablonen en teksten.
  3. Met Mediris Agenda kunnen patiënten makkelijk online een afspraak bij u maken. U geeft aan wanneer u beschikbaar bent en de patiënt kan via uw website een afspraak inplannen.
  4. Via de eHealthBox kan u veilig berichten uitwisselen met andere zorgprofessionals.
  5. Mediris maakt gebruik van de nieuwste encryptie- en beveiligingstechnologieën om de veiligheid en privacy van patiëntengegevens te waarborgen.
  6. Het Mediris platform is volledig web- en cloudbased waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw patiëntengegevens.
  • Totaalpakketten
  • Vergelijk de mogelijkheden
  *Jaarlijks gefactureerd

  Andere oplossingen

  30
  480
  per maand* excl. btw
  per jaar excl. btw
  • Agendasysteem
  • Online afspraken maken door patiënten
  • Integratie met elekronische facturatie
  • Aanmelden via itsme

  Veelgestelde vragen

  In al onze packs/applicaties zijn ondersteuning, demo's en een uitgebreid overzicht van korte handleidingen of filmpjes inbegrepen. 

  Nee, het overstappen naar Mediris is eenvoudig. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning en naadloze gegevensoverdracht, waardoor de overgang soepel verloopt zonder onderbreking van uw workflow. Ook overschakelen van Mediris Specialist Startup naar Mediris Specialist Pro verloopt zonder gegevensverlies. 

  Mediris implementeert strikte beveiligingsmaatregelen en privacyprotocollen, volgens de GDPR-normen, om ervoor te zorgen dat alle persoonsgegevens veilig worden opgeslagen en verwerkt op ons platform. Wil je hierover meer weten raadpleeg dan onze Privacyverklaring.

  Met een cloud applicatie zijn uw gegevens altijd, overal en op verschillende toestellen beschikbaar. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups, vervelende updates of de aanschaf van dure hardware. 

  Hoe kunnen we u helpen?

  Bij MediPortal streven we ernaar om uw behoeften als zorgprofessional beter te begrijpen. Laat ons weten welke uitdagingen u tegenkomt of welke ondersteuning u nodig heeft. Dankzij uw input kunnen wij het Mediris-platform blijven optimaliseren.

  MediPortal

  Molenbergstraat 94A
  2840 Rumst

  Contactgegevens