Nieuws

  Wachtposten Dinant/Luxemburg nemen Mediris in gebruik

  2024/06/27

  De 7 wachtposten in de regio Dinant/Luxemburg hebben onlangs een belangrijke stap gezet.

  Terug

  Wachtposten Dinant/Luxemburg nemen Mediris in gebruik

  De 7 wachtposten in de regio Dinant/Luxemburg hebben onlangs een belangrijke stap gezet in het optimaliseren en digitaliseren van hun wachtpost door Mediris Wacht in gebruik te nemen.  

  Mediris Wacht is een intuïtieve applicatie voor zowel artsen als voor onthaalmedewerkers. Dankzij de jarenlange ervaring van MediPortal en onze nauwe samenwerking met wachtpostverantwoordelijken is Mediris Wacht uitermate geschikt om de wachtpost te ondersteunen. Het biedt een oplossing voor de registratie en afwerking van patiëntencontacten door onthaal, arts en beheerder. 

  Daarnaast voorziet Mediris Wacht elektronische verslaggeving via de eHealthBox (automatisch ingelezen door het EMD), een rechtstreekse facturatie van derdebetalerprestaties via Mediris eFact en uitgebreide rapporten en analyses voor de wachtpostmanager. 

  Door over te stappen op Mediris Wacht tonen de wachtposten in de regio Dinant/Luxemburg hun vertrouwen in Mediris en MediPortal als belangrijke partner in de verdere digitalisering van hun wachtpost. 

  MediPortal

  Molenbergstraat 94A
  2840 Rumst

  Contactgegevens