Nieuws

  Ontdek Mediris Specialist

  2020/05/12

  De nieuwste Mediris applicatie, Mediris Specialist, is sinds kort beschikbaar. Dit is een totaaloplossing voor elektronisch patiëntenbeheer met geïntegreerde eHealth-toepassingen voor beveiligde communicatie via de eHealthBox, elektronisch voorschrijven via recip-e, e-facturatie en toegang tot de hubs (bijv. Cozo).

  Terug
  Na maanden intensief ontwikkelen en met de hulp van enkele specialisten die de applicatie in preview hebben kunnen gebruiken, is Mediris Specialist nu beschikbaar voor alle artsen. Wij zijn trots dat Mediris Specialist - als het ware - voor en door de arts-specialist is gecreëerd.
  Mediris Specialist bouwt voort op het succes van Mediris Multi en combineert gebruiksgemak met uitgebreide registratiemogelijkheden.
  Net als al onze producten blijft Mediris Specialist steeds in evolutie om aan de huidige noden van de zorgverleners te voldoen.
  Deze nieuwe applicatie betekent een mooie stap voorwaarts voor MediPortal en onderstreept haar missie: intuïtieve software voor een betere en efficiëntere gezondheidszorg.

  MediPortal

  Molenbergstraat 94A
  2840 Rumst

  Contactgegevens